top of page

LASERONTHARING

 

Ook voor HEM

BADISCO MEDICAL LASER

Ben je toch nog op zoek naar een snellere manier van definitief ontharen, dan kan je bij Nyima Esthetiek ook terecht voor laserontharing. 

Voor wie?

 

Laserontharing met de Lightsheer® diodelaser is in principe geschikt voor alle huidtypes en haartjes, uitgezonderd voor haartjes met geen of te weinig pigment zoals witte, grijze en donshaartjes. Bij mensen met een lichte huid en donkere haren behalen we de beste resultaten.

Wil je zeker zijn? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende testsessie en overtuig jezelf van het resultaat.

LS-DESIRE-system-Large-1.png
IMG_5504.jpg

Indicaties

 

  • Ongewenste haargroei

  • Ingegroeide haren

  • Irritatie na het scheren

  • Hydradenitis supperativa

  • Folliculitis

  • Pseudofolliculitis barbae

  • Transgenderzorg

Het principe

 

Onze haartjes groeien in fasen. Het zijn enkel de actieve haarzakjes die we kunnen behandelen. Vandaar dat meerdere sessies nodig zijn.

De laser produceert een hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel, met zeer hoge energiewaarde en één specifieke en ideale golflengte van 800nm. Deze lichtbundel wordt absorbeerd door het donkere pigment (melanine) van het haartje tot diep in de haarwortel. Hierbij komt warmte vrij waardoor de wortel vernietigd wordt.

Door de speciaal geïntegreerde koelende Chilltip technologie, worden de omliggende huid en de onderliggende bloedvaten maximaal beschermd tegen de warmte van de laserpuls. Het haarzakje dat vanaf de eerste behandeling door de hitte beschadigd wordt, blijft voorlopig gewoon zitten. De huid start een genezingsproces en zal het vernietigd wortelzakje gaan resorberen, waardoor het haartje los komt te zitten.

benen_ontharing_edited.jpg
BADISCO.jpeg

Meer weten? 

 

Wens je meer informatie? 


Neem dan een kijkje op de website van BADISCO MEDICAL LASER

Afspraak maken? 

Klik hier!

bottom of page