top of page

Bruidsmake-up & Hairstyling

Op je huwelijksdag mag niets je stress bezorgen! En al zéker niet hoe je er uit zal zien. Daarom help ik jou hier graag bij. Het is elke keer opnieuw mijn doel om de bruid zen en vol zelfvertrouwen aan die speciale dag te laten starten.

Neem snel een kijkje hieronder wat de mogelijkheden zijn en vraag vrijblijvend je offerte aan. 

Ik kijk er alvast naar uit om jou speciale dag nog mooier te maken. 

IMG_8383.jpeg

Test

Tijdens de test in het instituut maken we kennis en bespreken we wat je verwachtingen zijn. Samen creëren we dan jou perfecte look.

5f634e39-e9d1-4f44-8566-117c6c640996.JPG

Huwelijksdag

Op de huwelijksdag zelf kom ik indien gewenst naar je toe. Op voorhand maak ik voor jou een haalbare planning zodat je tijdig klaar bent om aan je dag te beginnen. 

Karen+Jonas00784.jpg

Fotoshoot

Heb je graag dat ik aanwezig ben tijdens de fotoshoot om eventuele retouches of lippenstift aan te brengen? Dit kan!

145A2287.jpg

Extra personen

Ook familieleden of vriendinnen zijn welkom op mijn stoel voor hun make-up en/of haar op jouw dag. 

gelaats
pedicure

Pedicure

Draag je open schoentjes en heb je graag dat je nagels er mooi en verzorgd uitzien? Dan kan je tijdens de week voor je huwelijk langskomen voor een pedicure. De nagels kunnen gelakt worden met gewone lak of met gellak. 

Huidverzorging

De beste basis voor een geslaagde make-up is een verzorgde huid! Vergeet daarom niet je huid dagelijks goed te verzorgen en boek eventueel één of meerdere gelaatsverzorgingen in het instituut om je huid te laten stralen op jouw huwelijksdag! 

Check-up

Na een lange dag kan het handig zijn om je voor de receptie of het avondfeest nog eens wat op te frissen. Graag kom ik langs voor een check-up en/of om de make-up iets zwaarder te maken dan overdag. 

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Wensen
Bedankt voor je aanvraag! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
bottom of page